Nedtellingen har startet

Fjellrev som hopper over liten bekk.
GULL: «Skal ikke bli våt!» heter bildet der en fjellrev hopper over en liten elv. Foto: Oddgeir Sagerup.

Med kun tre runder igjen av NM i Naturfoto har kampen om teten tilspisset seg ytterligere. Bjørn Erik Hellang tar førsteplassen, mens Jarl Kjetil Johnsen rykker ned til andreplass sammenlagt etter syv runder.

To gull, 12 sølv og 56 bronse er status etter den syvende runden av NM i Naturfoto 2022. Totalt bidro 81 fotografer med 237 bilder. Oddgeir Sagerup får ett av to gull denne runden, med bildet «Skal ikke bli våt!», der en fjellrev spretter elegant over en liten bekk. På samme poengsum tar Bjørn Erik Hellang det andre gullet med bildet «Alkeflørt».

Hellang tar også andreplassen sammenlagt for runde 7, noe som er nok til at han totalt klatrer opp på førsteplassen sammenlagt etter syv runder.

Med tre runder igjen, ser det ut til å bli spenning helt inn til siste runde. Vi minner også om at etter runde 10 blir det en egen runde for samtlige gullbilder i år, der juryen kan gi inntil tre ekstrapoeng til hvert gullbilde.

Månedens bilde i runde 7 ble gullbildet til Oddgeir Sagerup, «Skal ikke bli våt!».

Klikk her for å se resultatene for runde 7/2022

Klikk her for å se sammenlagtresultatene for runde 7/2022

Klikk her for å se sammenlagtresultatene etter 7. runde

Skrevet av
More from Villmarksliv
Ett gull og ny sammenlagtleder
Juryen holder hardt på de edle metallene i runde 4 2024, og...
Les mer
0 replies on “Nedtellingen har startet”