Klage tatt til følge

NM i Naturfoto fikk tidligere i sommer inn en klage på et bilde som var diskvalifisert som hi/reir-foto i runde 5/2022. Dette har fotografen klaget på, og juryen har valgt å ta klagen til følge. Bildet har fått karakter 8.

Dette gjør at runde 5 vil bli oppdatert, noe som kan inkludere endringer i sammenlagtpoeng og -plassering for runde 5 og dermed også påvirke sammenlagtresultatene for runde 6. Endringene vil bli utført før publisering av resultatene fra runde 7.

GODKJENT: Bildet «Fjellrev i solnedgang» fra runde 5 ble først diskvalifisert, men ble godkjent etter klage og ny jurybehandling. Fotograf Thomas Mørch.

Skrevet av
More from Villmarksliv
Bli med på leik
Nå kan du lytte til den aller første episoden av Naturfotopodden. Den...
Les mer
0 replies on “Klage tatt til følge”