Årets unge naturfotograf 2021

17 år gamle Kristian Sagmo debuterte i år som deltager i NM i Naturfoto. Han endte på en hederlig 48. plass etter å ha levert inn til sammen 13 av 30 mulige bilder. Hans beste bilde i konkurransen er «Grågås» med 33 poeng. Juryen er veldig fornøyd med å få med flere unge fotografer, og er imponert over nivået. Utmerkelsen «Årets unge fotograf» kan deles ut til en ung fotograf under 18 år, primært en fotograf som deltar for første gang, og som utmerker seg med et jevnt høyt nivå på innleverte bilder.

– Kristian Sagmo har hevdet seg godt i årets konkurranse. Det er tøft å skulle levere maksimalt antall tellende bilder til NM i Naturfoto, men med flere bilder hadde Kristian også klatret godt på resultatlista. Bronsebildet «Grågås» avslører at fotografen har et godt blikk for motiv og komposisjon, og vi håper og tror vi vil se mange flere deltagelser fra Sagmo i årene som kommer, skriver juryen i sin begrunnelse.

Juryen gratulerer!

Premien i klassen «Årets unge naturfotograf»:

● CEWE Bildeprodukter fra Japan Photo til en verdi av 2500 kroner.
● Fotobok med utvalgte bilder fra NM i Naturfoto 2021 til en verdi av 793 kroner
● Plakett

GRÅGÅS: Årets unge naturfotograf 2021 ble Kristian Sagmo. Hans beste bilde i konkurransene var «Grågås».

Tags from the story
Skrevet av
More from Hallvard Lunde
Resultater for runde 1, 2022
Da er resultatene den aller første runde med nytt jurysystem avsluttet. Totalt...
Les mer
Leave a comment