Bli med på leik

Naturfotopodden
PODKAST: Henrik Strømstad (tv) er programleder i Naturfotopodden. Her med Lars Lindland som gjest.

Nå kan du lytte til den aller første episoden av Naturfotopodden. Den handler om leik. I studio har programleder Henrik Strømstad besøk av Bjørn Aksel Bjerke. Naturfotopodden produseres av bladet Villmarksliv og NM i Naturfoto. I første omgang har vi laget ti episoder. Om det blir flere, er opp til deg som lytter. Liker du det du hører, så abonner, gi oss en god omtale og fortell om Naturfotopodden til alle du tror vil like å lytte til en podkast som er laget av, for og med naturfotografer.

En podkast kan du lytte til når du ønsker. De fleste lytter på mobilen via apper (programmer) som Spotify, Podkaster (iPhone), Google Podcasts eller andre. Du kan også lytte via PC ved å trykke «play» i boksen under. Det er gratis å lytte til Naturfotopodden, men enkelte program kan kreve at du registrerer deg. Du kan for eksempel lytte gratis på Spotify, men du må lage deg en konto.

Klikk for å lytte:

Liker du det du hører, så er den sikreste måten å få mer godt innhold på å abonnere på Naturfotopodden der du lytter. Skriv også gjerne en god omtale og del ut en fin karakter + fortell om Naturfotopodden til alle du tror kan ha interesse av å lytte 😀.

(PS! Finner du overhode ikke ut av dette med podkast, så send oss en melding på Facebook – og vi skal hjelpe så godt vi kan.)

Skrevet av
More from Hallvard Lunde
Fem gull og full spenning
Jan R. Olsen vinner runde 5 2023 i NM i Naturfoto etter...
Les mer
0 replies on “Bli med på leik”