Velkommen til ny nettside for NM i Naturfoto

NM i Naturfoto 2022 blir avholdt på splitter ny nettside og med en ny metode for innlevering av bilder. Du kan alt nå registrere deg som deltager. Velg «Logg inn» og «Ny bruker». Da vil du få tilgang til å laste opp bilder til den aller første runden i 2022. Merk at vi har endret innleveringsdatoen til den 10. i måneden. Første frist er altså 10. februar 2022. Du kan laste opp og endre bildene du vil ha med i konkurransen helt frem til 23:59 den 10. i måneden.

Vi håper den nye løsningen gjør at vi kan publisere resultater tidligere både i Villmarksliv og på www.nminaturfoto.no.

Skrevet av
More from Hallvard Lunde
Årets gullbilder 2021
Galleriet viser alle «gullbilder»fra NM i Naturfoto 2021 som fikk 45 poeng...
Les mer
0 replies on “Velkommen til ny nettside for NM i Naturfoto”